FacebookTwitterGoogle+

tit-menu-cap-set

16,90€ iva inclòs

entrants-cap-set

Amanida de Tomàquet amb burrata rúcula i olivada
Ensalada de Tomate con burrata rúcula y aceitunas

Amanida de fesolets de Santa Pau amb bacallà tonyina i ou dur
Ensalada de “fesolets” de Santa Pau con bacalao y atún

Tagliatelis amb llagostins a l’all cremat
Lasaña de patata con puerros y setas

Carpaccio de llengua de vedella amb vinagreta de bolets
Carpaccio de lengua de ternera con vinagreta de setas

Tartar de maduixes, pesols i espàrrecs amb sardina marinada
Tomate con burrata rúcula y aceitunas

Patates d’Olot fetes nostres amb amanida
Patatas de Olot caseras con ensalada

Raviolis de pasta fresca con ricota y espinacas
Raviolis de pasta fresca con ricota y espinacas

Carxofes a la brasa sense feina amb romesco
Alcachofas a la brasa, limpias con salsa romesco

Sopa de remolatxaitomàquet amb poma i bacallà fumat
Sopa de remolacha i tomate con manzana y bacalao ahumado

Hummus amb tonyina curada i salsa teriyaki
Hummus con atún curado y salsa teriyaki

 

 segons-cap-set

Tataki de tonyina amb albergínia
Tataki de atún con berenjena

Hamburguesa de bou “eco” Mas el Cros
Hamburguesa de buey “Eco” Mas el Cros

Secret de porc ibéric
Secreto de cerdo ibérico

Butifarra de Perol “Felix Masó”
Butifarra de Perol “Felix Masó”

Galta de porc a la brasa
Carrillera de cerdo a la brasa

Pit de pollastre a la brasa
Pechuga de pollo a la brasa

Conill a la patacada
Conejo muy bueno

 

GUISATS I CASSOLES

Cuixa de pollastre farcida de poma amb salseta
Muslo de polllo relleno de manzana

Mill fulls de patata i butifarra de perol, salsa de ceps
Mil hojas de patata y butifarra de perol, salsa de hongos

Rosbeef de vedella amb mostassa
Rosbeef de ternera a la mostaza

 

postres-cap-set

Crema de xocolata amb pa i oli
Cremoso de chocolate con pan y aceite

Crema de iogurt amb fruites vermelles
Crema de yogurt con frutos rojos

Tiramisú de cullera casolà
Tiramisú de cuchara casero

Coca de brioche amb nata i crema catalana
Brioche relleno con nata y crema catalana

Flam de mató amb culis de codony
Flan de requesón y culis de membrillo

 

AIGUA, VI DE TAULA DEL CELLER DE LA COOPERATIVA D’ESPOLLA O CERVESA

vins-menu-cap-set

vi-negre-cap-setVELLA LOLA NEGRE

D.O. Empordà

Un vi alegre de mar i muntanya

Garnatxa i Sirah

Semi criança

9,50€

vi-blanc-cap-sey

SA TRAMPERA

D.O. Empordà

Elegant i afruitat

Garnatxa, Macabeu i Muscat

Jove

9,50€

tit-menu-infantil-cap-set

PLAT COMBINAT AMB POSTRE I BEGUDA

9,10€ iva inclòs

 

Reserva ara 972 273 113