CARTA D’HIVERN

FacebookTwitterGoogle+

tit-per-picar

HUMMUS AMB GAMBETES 3,50
PAPERINA DE XIPS DE CARXOFA 6,30
CRUIXENT DE CARXOFES, FOIE I CEBA CARAMELITZADA 6,50
CRUIXENT DE PEBROT I SARDINA AMB CODONY 6 ,50
PATATES BRAVES 3,50

 

tit-amb-parell-ous

— 6,80 —

ESTRELLATS AMB PATATA I PERNIL DE JABUGO
ESTRELLATS AMB PATATA I TÓFONA FRESCA RATLLADA
ESTRELLATS AMB ESPÀRRECS CARXOFES I LLAGOSTINS
ESTRELLATS AMB PATATES I FETGE D’ÀNEC MI CUIT NOSTRE

 

carta-tardor-cuina

CARPACCIO DE CELERI, VARAT FUMAT I OUS DE SALMÓ 7,20
MIL FULLS DE PATATA I BUTIFARRA DE PEROL AMB CREMA DE CEPS 7,40
TRINXAT DE COL I PATATA AMB BUTIFARRA NEGRA 7,20
LLOM DE BACALLÀ CONFITAT AMB VERDURETES I ROMESCO 9,40
CREMA CALENTA DE NAPS NEGRES, PANXETA IBÉRICA I CAVIAR D’ARANGADA 7,40

 

carta-tardor-hambur

CARN MADURADA DE VACA LLEMUSINA EN PRODUCCIÓ ECOLÓGICA CERTIFICADA. MAS EL CROS. SANTA PAU
LES SERVIM FETES A LA BRASA I ACOMPANYADES DE GUARNICIÓ.

A LA BRASA 7,50
AMB SALSA TERIYAKI 7,80
AMB SALSA DE ROCAFORT 7,80
AMB SALSA DE CEPS 7,80
AMB SALSA DE JABUGO 7,80

 titol-carxofesCARXOFES CONFITADES AMB PERNIL DE JABUGO I FORMATGE FUMAT DE RIUDAURA 8,50
CARXOFES SENSE FEINA A LA BRASA AMB PICADA DE FRUITS SECS 7,90
CARXOFES FARCIDES AMB BEIXAMEL DE GAROTES 8,50
GUISAT DE CARXOFES AMB CIGRONS I TRIPA DE BACALLÀ 8,20
SALTAT DE CARXOFES I CALAMARS AMB ESPÀRRECS VERDS 8,70

 

titol-pa-de-cocaAMB PERNIL DE SEGOVIA 4,50
AMB FUET O LLONGANISSA DE SANT PAU DE SEGURIES 4,50
AMB BUTIFARRA BLANCA D’EN JORDI VILARRASSA 4,50
AMB ESPATLLA D’AGLÀ DE CASA GABINO 11,20
AMB UNA TRIA DE SIS FORMATGES ARTESANS CATALANS DE CASSEUS AFINADORS 8,20

 

 

titol-a-la-brasa

TATAKI DE MAGRET D’ÀNEC 9,80
FILET DE VEDELLA 9,10
FILET DE POLLASTRE 7,50
BUTIFARRA DE PEROL D’EN FELIX MASÓ 7,30
FILET DE VEDELLA 14,40

titol-amanides

— 7,20 —

TÈBIA DE FORMATGE DE CABRA I TOMÀQUETS XERRIS
TÈBIA DE LLENGUA DE VEDELLA I BOLETS CONFITATS
TÈBIA DE CARXOFES I LLAGOSTINS SALTATS
XATONADA AMB BACALLÀ, TONYINA I ANXOVES

 

tit-pizzes-fines

AMB FORMATGE I PERNIL DOLÇ
AMB TOMÀQUET XERRI I ESPÀRRECS VERDS
AMB QUATRE FORMATGES
AMB SOBRASSADA I FORMATGE DE CABRA

— PIZZES BLANQUES —

AMB RICOTA I ESPINACS FRESCOS
AMB CREMA FRESCA CEBA I BACON
AMB CREMA DE BOLETS I RÚCULA

 

 

tit-postres

Tots els postres són fets nostres

— 4,20 —

CREMA DE XOCOLATA, PA I OLI D’OLIVA
TIRAMISÚ DE CULLERA
PASTÍS AMERICAN PIE DE LLIMONA
MIL FULLS FARCITS DE NATA I CREMA CATALANA
VOLCANET CALENT DE XOCOLATA I GELAT DE VAINILLA (5′)
LLET FREGIDA AMB SORBET DE POMA ROSTIDA
SORBET DE FIGUES AMB FIGUES CONFITADES