CARTA DE TARDOR

FacebookTwitterGoogle+

Sopars carta primavera

Amanida d’alvocat i magrana amb salmó curat 8,20

Amanida de tomàquet i mozare.la fresca 8,20

Terrina caramelitzada de foie amb figues i ceba 9,80

Ous estrellats amb patates i pernil ibèric 8,20

Tarta tatin de ceba amb crema fresca 8,80

Tartar de tonyina amb alvocat i bolets saltats 8,80

Raviolis de butifarra negra i ceps amb alfàbrega 8,80

Straciatela amb carbassa i anous 8,80

Laminat de llengua de vedella i vinagreta de bolets 8,80

Mil fulls de patata butifarra de perol amb salsa de ceps 8,80

Carpaccio de vedella al parmesà 8,80

Llom de Bacallà confitat amb bolets i romesco 10.80

Boniato amb bonítol marinat i salsa teriyaki 8,80

Pollastre de pota blava ecològic a la brasa 12,80

Lletons de vedella amb escalunyes glacejades 12,80

Butifarra de perol amb all i oli 7,80

Tall de xuletón de vaca de Sant Jaume 14,50

Hamburguesa de vaca “Eco” del Mas el Cros 8,40

Magret d’ànec a la brasa 12.80

COQUES  -  CARTA DE PRIMAVERA

Normal , tomàquet, formatge i orenga
Romana , tomàquet, formatge, pernil dolç i orenga
Quatre formatges , tomàquet, brie, roquefort i gruyere
Mallorquina , tomàquet, formatge, formatge de cabra, sobrassada i orenga
Vegetariana , tomàquet, formatge verduretes brie i orenga
Bacon ,tomàquet, formatge ceba i bacon
Butifarra, tomàquet, formatge, bolets i butifarra