CARTA DE PRIMAVERA

FacebookTwitterGoogle+

Sopars carta primavera

Amanida de mató amb mango i vinagreta de misso 7,60
Amanida de tomàquet amb rúcula, burrata i olivada  7,60

Ous estrellats amb patates i pernil ibèric 7,80

Tartar de maduixes i pesols amb sardines marinades 7,60
Patates d’Olot fetes nostres amb amanida 7,90
Raviolis de ricota i espinacs a la crema 7,90
Hummus amb tonyina curada i salsa teriyaki 7,90
Truita d’espàrrecs de marge amb coca de pa amb tomata 6,80
Laminat de llengua de vedella amb vinagreta de bolets 7,90
Mil fulls de patata i butifarra de perol amb salsa de ceps 8,40
Carpaccio de vedella al parmesà 7,90
Tataki de tonyina 8,80
Pit de pollastre a la planxa 7,80
Secreto de porc ibéric a la brasa 8,80
Butifarra de perol amb all i oli 7,80
Rosbeef amb mostassa 8,80
Hamburguesa de bou “Eco” del Mas el Cros de Santa Pau 7,80
Magret d’ànec a la brasa 9,90

COQUES  -  CARTA DE PRIMAVERA

PIZZES CARTA DE PRIMAVERA

Normal , tomàquet, formatge i orenga
Romana , tomàquet, formatge, pernil dolç i orenga
Quatre formatges , tomàquet, brie, roquefort i gruyere
Mallorquina , tomàquet, formatge, formatge de cabra, sobrassada i orenga
Vegetariana , tomàquet, formatge verduretes brie i orenga
Bacon , sense tomàquet, formatge ceba i bacon
Bolets, sense tomàquet, formatge, crema de bolets i rúcula