Carnaval 2015

Carnaval 2015

FacebookTwitterGoogle+

Divendres i Dissabte  20 i 21 de Febrer.

Pica pica

 Amanida de poma i foie amb reducció de vi dolç
Carxofes farcides de brandada de bacallà
Ous estrellats amb patates i pernil ibéric
Tartar de tonyina fresca, alvocat i tomàquet
Selecció de formatges catalans artesans


Segons (a escollir)

 Secret de Porc Ibèric
Filet de vedella  a la brasa
Magret d’ànec a la brasa
Tataki de Tonyina amb alberjínia y espàrrecs verds
Morro de Bacallà a la llauna amb tomàquet


Postre

 Mus de xocolata amb mandarina i menta
Coca de pa de brioche farcida de crema cremada
Piña amb crema de llimona i mermelada

 

Vi blanc Floresta . D.O. Empordà
Vi Negre Mas els mets D.O.. Montsant

Aigües minerals, cafés

Música i disfresses fins les tres (dissabte)